Vallarnas friluftsteater

Välkommen till årets stora skrattkalas på Vallarna! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister – Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

Stulen Kärlek handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg).

Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker (Jojje Jönsson), som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.

Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson), som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.

Vi åker till Vallarnas friluftsteater den 21/7 och den 27/7 buss avgår från Landskrona , Helsingborg . Höganäs och Ängelholm

Sön 21/7 är det en Matinéföreställning med spelstart kl 15.30

Lör 27/7 är det en Kvällsföreställning med spelstart kl 19.30

föreställningen varar 2,5h inkl paus

Pris: 840:- inkl buss och teaterbiljett