Gruppreseförslag

————————————————————————————————————

Vi börjar vår dagstur klockan 08.00 från hemorten för att sedan ta oss upp till det fina Berte museum , nostalgi på hör nivå, med skolsal, handelsbod mm i gångna tider. Lunch äter vi efter detta besök . Kvibille gästis serverar lunchen och här får vi lite info om gångna tider även här. Lite inköp av fina Kvibille ostar i deras ostbutik på gästgiveriet. Efter denna stärkande och goda lunch ska vi ta oss vidare lite tillbaka till Öströö fårfarm. Här väntar fårsafari på Öströö fårfarm. Vi åker ut i hagarna med vagnar med högtalare där vi blir guidade och vi får också se på hur man med hjälp av hund vallar in fåren. Här finns det möjlighet att shoppa , antingen lammkött eller lammskinn, det är bara att välja. Eftermiddagskaffet smakar bra efter safarin som vi avnjuter på fårfarmen. Vi är nog nöjda nu så nu ställer vi kosan hemåt igen.

Detta ingår i resan: lunch, eftermiddagskaffe, entréer.

Pris 750 sek/ person vid minst 35personer.

————————————————————————————————————


  Slott och Vodka

Vi börjar från hemorten vid 8-tiden. Tar oss ner till Eslöv och på Ellinge slott avnjuter vi förmiddagskaffe med fralla.

Efter detta goda, ska vi få visning på slott och vodka destilleri.

Fyllda av information om destillat och historia om slottet är det tid med lunch som intages på Hurva Gästgiveri.

Mätta och ”goa” ska vi tillbaka till vår barndom med att besöka leksaksmuseet i Eslöv, fantastiskt fint.

Eftermiddagskaffe på Borgstugan på Trollenäs slott.

Pris vid minst 35 personer 750 sek och då ingår det . Resa med helturistbuss, Reseledare Förmiddagskaffe enligt ovan lunch inkl dryck , eftermiddagskaffe med kakor alla inträden och visningar.