Gränstrakter

Vi börjar från hemorten klockan 08.00 för att ta oss upp till Stidsvig och den kända Hillesgården. Här vankas det kaffe och fralla. Även en liten promenad i parken kan rekommenderas. Vi fortsätter sedan upp till Ladan , där ni kan köpa lite grejer , allt från pennor till Korgar och utemöbler . Vi rullar vidare på vägar förbi Hishult och Knäred innan vi kommer fram till Villa Solhaga, där vi ska intaga lunch inkl dryck ,( lättöl, vatten ). Efter lunchen blir det också en kopp kaffe. Sedan tar vi bussen och åker till en så kallad Älgsafari, där vi embarkerar ett litet tåg som tar oss ut i hägnad vildmark. Här får vi se skogens konung på nära håll. Efter vår utfärd i denna vildmark är vi väldigt kaffesugna. Kaffe med våffla sitter bra inför hemfärden. Här finns även en liten shop där Ni kan handla lite olika saker.

När vi nu är mätta dels på dessa stora djur i vår natur samt våffla och grädde styr vi bussen mot hemorten. Hemma tidig kväll, cirka 18.00- tiden.

Priset för denna lilla resa blir 750 sek / person vid minst 35 personer, och då ingår det följande.

Resa med helturistbuss. Reseledare. Kaffe med fralla på Hillesgården, entré till parken på Hillesgården . Lunch på Villa Solhaga. Entré , tågresa med guidning i Älghägnet samt Kaffe med våffla. Hemma vid 18.00-tiden.